Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1526g647kcal149.7g6.1g1.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta371g1056kcal57.4g0.7g92.7g0g
Voi 204g1476kcal2.4g0.8g165.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g158g945kcal37.8g10.4g85g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 242g800kcal4.8g7.3g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9847kcal504.2g50.6g858.8g0g
Valittu annoskoko2500g4924kcal252.1g25.3g429.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2462kcal126.1g12.7g214.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761