Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g769g808kcal111.5g34.6g15.4g42.3g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1282g321kcal16.7g53.8g2.6g0g
Valkosipuli 77g83kcal6.1g12.5g0.5g1.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 39g272kcal0g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3169kcal277g233.8g100g99.2g
Valittu annoskoko2500g1584kcal138.5g116.9g50g49.6g
Annoskoko puolitettuna1250g792kcal69.3g58.5g25g24.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740