Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 497g1130kcal94.4g0g84.5g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Peruna, vanha, kuorittu 994g756kcal18.7g154g2g9.9g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g174g469kcal22.6g0g41.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 497g314kcal14.9g23.8g17.4g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5682kcal325.2g382g306.2g29g
Valittu annoskoko2500g2841kcal162.6g191g153.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1421kcal81.3g95.5g76.6g7.3g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743