Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit943g1953kcal141.5g19.8g143.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)613g245kcal10.4g50.3g0.6g8.6g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g472g1651kcal61.3g339.6g5.7g10.8g
Juustodippi, Pirkka 300g472g613kcal14.6g8g58g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8924kcal455.6g835.4g415.4g38.8g
Valittu annoskoko2500g4462kcal227.8g417.7g207.7g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2231kcal113.9g208.9g103.9g9.7g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217