Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka54g387kcal0.5g0.5g43g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g859g1289kcal163.2g0g75.6g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8.6g28kcal1.3g1.6g1.1g3.2g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.6g1.5g1.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka64g16kcal0.6g3g0.3g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1074g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 215g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai70g244kcal8.4g49.6g1.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4173kcal358.2g166.6g246g16g
Valittu annoskoko2500g2087kcal179.1g83.3g123g8g
Annoskoko puolitettuna1250g1043kcal89.6g41.7g61.5g4g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026