Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 859g1226kcal107.4g2.6g88.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g117g1055kcal0g0g117.2g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl781g2813kcal15.6g21.1g296.9g0g
Katkarapu 234g160kcal33.8g0g2.6g0g
Tilli mauste39g6.6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 78g415kcal0.2g0.4g46.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12224kcal374.4g49g1172.8g0g
Valittu annoskoko2500g6112kcal187.2g24.5g586.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3056kcal93.6g12.3g293.2g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646