Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1480g267kcal8.3g37g5.9g10.4g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]395g1332kcal47.4g0g146.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio165g461kcal31.3g0g36.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)329g526kcal8.9g8.9g49.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g240kcal0.3g0.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5706kcal195g101.8g528g24.2g
Valittu annoskoko2500g2853kcal97.5g50.9g264g12.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1427kcal48.8g25.5g132g6.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272