Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl12g108kcal0g0g12g0g
Punajuuri 1506g578kcal15.1g103.9g3g37.7g
Hunaja 30g100kcal0.2g24.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g542g1627kcal113.9g5.4g113.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 133g17kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g127g19kcal1.3g2.5g0.3g1.8g
Pinjansiemenet, Parrots151g934kcal43.7g19.6g82.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6764kcal351.4g314g424.6g92.8g
Valittu annoskoko2500g3382kcal175.7g157g212.3g46.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1691kcal87.9g78.5g106.2g23.2g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252