Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 502g994kcal13.2g3.9g97.3g33.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g493g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Katkarapu, rainbow753g753kcal173.1g0g6.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio418g585kcal11.7g27.2g50.2g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g125g226kcal2.1g13.8g18.8g0g
Tilli, tuore 209g63kcal7.7g1.9g1.7g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5507kcal428.4g141g351.6g92.8g
Valittu annoskoko2500g2754kcal214.2g70.5g175.8g46.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1377kcal107.1g35.3g87.9g23.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430