Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 853g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g21g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 239g2113kcal0g0g238.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1387g4757kcal141.3g970.6g16.6g48.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13740kcal282.6g1941.2g511g97g
Valittu annoskoko2500g6870kcal141.3g970.6g255.5g48.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3435kcal70.7g485.3g127.8g24.3g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198