Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1761g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g440g207kcal6.2g33g1.8g22g
Sokeri 99g402kcal0g98.9g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras194g678kcal24.6g134.6g3.9g7.7g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2573kcal61.6g533g11.4g59.4g
Valittu annoskoko2500g1287kcal30.8g266.5g5.7g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g643kcal15.4g133.3g2.9g14.9g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000