Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)326g410kcal35.8g1g29.3g0g
Sokeri 553g2246kcal0g552.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen195g1406kcal2g2g156.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora98g147kcal1.6g3.4g14.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1787kcal53.1g364.6g6.2g18.2g
Raparperi 391g132kcal2.7g21.5g0.4g5.5g
Fariinisokeri91g370kcal0g91.1g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)326g619kcal14.6g52.1g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14233kcal219.6g2177g491.8g47.4g
Valittu annoskoko2500g7117kcal109.8g1088.5g245.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3558kcal54.9g544.3g123g11.9g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594