Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 156g570kcal16.3g116.5g1.6g8.2g
Kananmuna kuoreton 342g488kcal42.8g1g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1245g2066kcal236.5g0g124.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g498g1359kcal99.6g5g104.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9123kcal798.6g272.4g532.6g25.2g
Valittu annoskoko2500g4562kcal399.3g136.2g266.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2281kcal199.7g68.1g133.2g6.3g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233