Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka223g1607kcal2.2g2.2g178.6g0g
Liivatelehti, gelatiini10g36kcal8.8g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g429g275kcal47.2g17.2g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g52g206kcal0g51.5g0g0g
Mansikka 859g400kcal4.3g72.1g1.7g16.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g412g1657kcal33g251.4g70.1g15.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g343g721kcal10.3g17.2g68.7g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g172g907kcal15.8g103g46.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11615kcal243.2g1029.2g732.8g63g
Valittu annoskoko2500g5808kcal121.6g514.6g366.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2904kcal60.8g257.3g183.2g15.8g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316