Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g223kcal0.3g0.3g24.4g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g481g539kcal101.5g0g14.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g306g92kcal2.7g14.7g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Keräkaali, 100g688g165kcal8.2g23.4g1.4g14.4g
Keräkaali, 100g993g238kcal11.9g33.8g2g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2526kcal249.6g144.6g87.2g70.6g
Valittu annoskoko2500g1263kcal124.8g72.3g43.6g35.3g
Annoskoko puolitettuna1250g632kcal62.4g36.2g21.8g17.7g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856