Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl21g189kcal0g0g21g0g
Tonnikala vedessä 485g506kcal108.7g0g7.3g0g
Sipuli kuivattu 24g66kcal2.5g8.5g0.4g8.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g65g162kcal7.8g31.7g0.3g0.3g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml485g727kcal9.7g12.1g72.7g0g
Herneet (Apetit)323g171kcal18.4g17.1g2.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g323g401kcal9.7g82.7g1.9g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g775g812kcal39.8g152.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6065kcal393.2g609.6g222.4g17.6g
Valittu annoskoko2500g3032kcal196.6g304.8g111.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1516kcal98.3g152.4g55.6g4.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575