Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 214g65kcal2.7g10.3g0.4g3.6g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.7g1.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha789g1310kcal149.9g0g78.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g329g247kcal13.5g41.2g2.6g0g
Porkkana 132g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Tomaatti 165g38kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g17g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Oliiviöljy 23g204kcal0g0g23.1g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g824g2717kcal131.8g510.5g16.5g49.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9294kcal601.6g1153.8g247g118g
Valittu annoskoko2500g4647kcal300.8g576.9g123.5g59g
Annoskoko puolitettuna1250g2324kcal150.4g288.5g61.8g29.5g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716