Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g15kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g421g589kcal80g0g29.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1421g256kcal8g35.5g5.7g9.9g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g210g232kcal24.2g10.5g9.9g1.1g
Juusto, Arla Kadett 5%105g200kcal35.8g1.6g5.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 15g107kcal0g0g12.1g0g
Paprikajauhe 6.3g20kcal0.9g1.2g0.8g2.4g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3025kcal310.4g130.4g128.4g41.6g
Valittu annoskoko2500g1513kcal155.2g65.2g64.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g756kcal77.6g32.6g32.1g10.4g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019