Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1472g2060kcal235.5g44.1g107.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)430g258kcal3g20.7g17.2g1.3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g344g1239kcal29.3g265.1g3.4g0g
Sipuli 232g70kcal2.9g11.2g0.5g4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g22g60kcal1.8g3.7g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7376kcal545g689.6g265.2g10.6g
Valittu annoskoko2500g3688kcal272.5g344.8g132.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1844kcal136.3g172.4g66.3g2.7g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056