Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)335g90kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Rypsiöljy 112g987kcal0g0g111.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 112g254kcal15.6g1.9g20.1g0g
Valkosipuli 45g48kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Pinaatti 1897g253kcal30.7g7.6g5.7g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3265kcal108.4g65.8g276.8g62.6g
Valittu annoskoko2500g1633kcal54.2g32.9g138.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g816kcal27.1g16.5g69.2g15.7g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790