Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g833g2875kcal65g325g140.8g16.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g439g105kcal7.9g13.2g2.2g8.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus110g384kcal15.4g0.5g35.1g0g
Oivariini vähärasvainen11g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 439g1448kcal8.8g13.2g153.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu241g304kcal26.5g0.7g21.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g110g383kcal7.7g21.9g29.6g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g219g329kcal35.1g2.2g19.7g0g
Purjosipuli 99g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11821kcal336.6g758.4g818.8g54.2g
Valittu annoskoko2500g5910kcal168.3g379.2g409.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2955kcal84.2g189.6g204.7g13.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697