Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Sipuli, tuore420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)300g540kcal5.4g10.5g51g7.8g
Tomaatti, tuore480g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1199g4185kcal140.3g869.3g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10005kcal318.6g1855.8g141.6g49.4g
Valittu annoskoko2500g5003kcal159.3g927.9g70.8g24.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2501kcal79.7g464g35.4g12.4g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760