Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 451g557kcal115.5g0g9.9g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g451g158kcal4.5g20.3g2.3g15.8g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.9g0g0g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Riisi tumma 191g668kcal13.4g137.8g4.4g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2819kcal271.2g324.2g33.2g48.4g
Valittu annoskoko2500g1409kcal135.6g162.1g16.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna1250g705kcal67.8g81.1g8.3g12.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147