Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1029g297kcal10.3g47.4g3.1g18.5g
Kuohukerma,valio,2dl245g833kcal4.9g7.4g85.8g0g
Siirappi, tumma98g314kcal0.1g72.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g110g356kcal55.1g33.1g0.6g6.1g
Jauhelihamauste, annos 15g37g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 980g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3603kcal140.8g321.6g179.8g49.2g
Valittu annoskoko2500g1801kcal70.4g160.8g89.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g901kcal35.2g80.4g45g12.3g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499