Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1038g1685kcal288.6g0g57.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen433g87kcal2.6g16.4g1.3g6.1g
Kesäkurpitsa433g74kcal1.7g10.8g2.6g3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)22g56kcal2.8g2.6g3.9g0.1g
Ranskankerma Valio433g1211kcal10.8g15.1g121.1g0g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g108g420kcal35.7g0g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7154kcal687.4g99.6g437.6g19.6g
Valittu annoskoko2500g3577kcal343.7g49.8g218.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1789kcal171.9g24.9g109.4g4.9g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412