Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g709g3972kcal46.1g404.3g28.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl177g638kcal3.5g4.8g67.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g887g1064kcal29.3g32.8g88.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g71kcal0g17.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g532g181kcal5.3g21.3g4.3g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11851kcal168.4g961.6g377.6g39.4g
Valittu annoskoko2500g5926kcal84.2g480.8g188.8g19.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2963kcal42.1g240.4g94.4g9.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418