Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali766g162kcal9.2g26g1.5g16.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g25g81kcal2.1g4g6.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g83kcal0.1g0.1g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Puuroriisi77g268kcal4.6g58.2g1.3g1.8g
Vesi1034g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%460g593kcal95.6g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2436kcal226.2g187.8g83.2g39.8g
Valittu annoskoko2500g1218kcal113.1g93.9g41.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna1250g609kcal56.6g47g20.8g10g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432