Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 983g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g0.9g2.4g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 197g626kcal47.9g89.8g3.7g17.5g
Sipuli (kuorittu)161g44kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Juuriselleri 265g84kcal3.3g12.2g0.5g8.2g
Herne, pakaste (rainbow)393g334kcal23.6g59g0g12.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl393g334kcal5.5g17.3g27.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g98g147kcal17.7g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3192kcal201.8g373.8g86.4g81.6g
Valittu annoskoko2500g1596kcal100.9g186.9g43.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna1250g798kcal50.5g93.5g21.6g20.4g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520