Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli933g1586kcal121.3g23.3g111.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g522g219kcal51.2g2.1g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g149g96kcal5.2g0.3g37.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g187g1362kcal1.9g1.9g149.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g373g1552kcal306g26.1g22.4g3.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore75g19kcal0g6.7g0g0.1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 19g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)224g784kcal31.3g125.4g15g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11234kcal1033.8g371.6g672.8g56.8g
Valittu annoskoko2500g5617kcal516.9g185.8g336.4g28.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2809kcal258.5g92.9g168.2g14.2g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915