Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore486g49kcal2.9g8.2g0.5g3.4g
Sipuli, kokonainen 50g68g18kcal0.9g3.3g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen kuorittu973g399kcal1.9g91.4g1g17.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)973g584kcal33.1g43.8g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2099kcal77.6g293.4g71.2g42.8g
Valittu annoskoko2500g1050kcal38.8g146.7g35.6g21.4g
Annoskoko puolitettuna1250g525kcal19.4g73.4g17.8g10.7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500