Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman375g637kcal45g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi1405g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 94g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Palsternakka 141g89kcal0.7g16.6g0.6g6.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Juuriselleri 128g40kcal1.6g5.9g0.3g4g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.9g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1906kcal106.6g117.2g79.4g35.2g
Valittu annoskoko2500g953kcal53.3g58.6g39.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna1250g477kcal26.7g29.3g19.9g8.8g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512