Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1146g1340kcal32.1g45.8g114.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 465g1597kcal47.4g325.8g5.6g16.3g
Kananmuna kuoreton 315g449kcal39.4g0.9g32.3g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)573g939kcal143.2g5.2g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8656kcal524.4g756.2g380.6g32.6g
Valittu annoskoko2500g4328kcal262.2g378.1g190.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2164kcal131.1g189.1g95.2g8.2g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781