Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g1521g608kcal76g74.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai507g1774kcal60.8g359.9g10.6g15.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g259g370kcal32.3g0.8g26.6g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki118g66kcal10g5.9g0.2g0g
Rypsiöljy 89g784kcal0g0g88.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7204kcal358.2g882.2g252.2g30.4g
Valittu annoskoko2500g3602kcal179.1g441.1g126.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1801kcal89.6g220.6g63.1g7.6g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675