Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1005g1292kcal208.5g0g50.3g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1005g362kcal18.1g64.3g3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g251g239kcal20.1g35.2g1.8g20.1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g25g40kcal2.3g7.8g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.7g3.4g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.6g0g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4340kcal511.2g250.8g143.6g51.8g
Valittu annoskoko2500g2170kcal255.6g125.4g71.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1085kcal127.8g62.7g35.9g13g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040