Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha460g763kcal87.3g0g46g0g
Bataatti, kuorittu 834g675kcal13.1g140.4g0.4g25g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 190g270kcal23.7g0.6g19.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 460g122kcal15.2g14.2g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki230g149kcal29.9g4.8g0.7g0g
Polar-juusto 15%172g448kcal53.4g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4940kcal449.2g334.8g185.4g55.2g
Valittu annoskoko2500g2470kcal224.6g167.4g92.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1235kcal112.3g83.7g46.4g13.8g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814