Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 517g1656kcal138.3g0g123.7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g646g226kcal9g46.5g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 969g175kcal5.4g24.2g3.9g6.8g
Palsternakka 78g49kcal0.4g9.1g0.3g3.5g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g162g32kcal1g5.7g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4348kcal311.6g183.4g260g29.6g
Valittu annoskoko2500g2174kcal155.8g91.7g130g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1087kcal77.9g45.9g65g7.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929