Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 477g309kcal7.6g62.8g0.8g4.1g
Porkkana 205g67kcal1.3g11.4g0.4g5.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%310g528kcal30.4g23g34.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1441g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1854kcal81.6g202.2g71g20.6g
Valittu annoskoko2500g927kcal40.8g101.1g35.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna1250g464kcal20.4g50.6g17.8g5.2g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849