Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g890g311kcal14.2g61.4g0.9g12.5g
Tomaattimehu Valio593g119kcal5.9g23.7g0g0g
Kalaliemikuutio 6.5g20kcal0.7g2.2g0.9g0.1g
Sipuli 89g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g8.9g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)237g202kcal2.4g8.3g16.6g0g
Katkarapu 320g219kcal46.2g0g3.5g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g338g321kcal27g47.3g2.4g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2575kcal197.2g299.6g61g82.8g
Valittu annoskoko2500g1288kcal98.6g149.8g30.5g41.4g
Annoskoko puolitettuna1250g644kcal49.3g74.9g15.3g20.7g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378