Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1191g1689kcal208.8g0g95.1g0g
Sipuli (kuorittu)298g80kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Porkkana 298g97kcal1.8g16.5g0.6g7.6g
Voi 45g324kcal0.5g0.2g36.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 372g158kcal1.4g15.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4699kcal432.8g92.6g265.2g25.4g
Valittu annoskoko2500g2349kcal216.4g46.3g132.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1175kcal108.2g23.2g66.3g6.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282