Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)565g622kcal129.9g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 259g369kcal32.4g0.8g26.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g770g2540kcal123.2g477.3g15.4g46.2g
Arkirae (Valio), annos 100g306g214kcal36.7g10.7g3.1g0g
Ketsuppi 118g107kcal1.5g22.6g0.5g1.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)353g92kcal11.7g10.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7959kcal674.2g1057g102.8g99.6g
Valittu annoskoko2500g3980kcal337.1g528.5g51.4g49.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1990kcal168.6g264.3g25.7g24.9g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441