Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale257g823kcal30.9g0g77.2g0g
Sipuli (kuorittu)303g82kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g3g0.1g0.4g
Suolasienet (rouskuja)378g76kcal6.1g18.9g1.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk1211g325kcal7.3g64.2g2.4g16.9g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g15g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0g
Basilika, kuivattu 15g39kcal2.2g3.1g0.6g6.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 303g999kcal6.1g9.1g105.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4730kcal116g227g377.6g57g
Valittu annoskoko2500g2365kcal58g113.5g188.8g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1183kcal29g56.8g94.4g14.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943