Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni455g1591kcal59.1g318.2g8.6g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1136g1136kcal261.4g0g5.7g0g
Paprika keltainen 409g123kcal3.8g20.9g0.8g8.2g
Paprika, punainen455g117kcal4.1g20.9g1.8g9.1g
Oliiviöljy 46g402kcal0g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6739kcal656.8g720g124.8g34.6g
Valittu annoskoko2500g3369kcal328.4g360g62.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1685kcal164.2g180g31.2g8.7g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217