Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 700g2292kcal71.4g465g7.7g23.5g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g518g1347kcal93.3g2.6g103.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1036g363kcal10.4g71.5g5.2g14.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g245g735kcal63.7g4.9g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9475kcal477.6g1088g336g76g
Valittu annoskoko2500g4738kcal238.8g544g168g38g
Annoskoko puolitettuna1250g2369kcal119.4g272g84g19g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944