Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1017g814kcal183.1g0g7.1g0g
Voi 71g517kcal0.8g0.3g57.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g262kcal7.8g53.4g0.9g2.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1017g344kcal31.1g49.8g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g318g890kcal60.4g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5653kcal566.4g207g273.6g5.4g
Valittu annoskoko2500g2827kcal283.2g103.5g136.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1413kcal141.6g51.8g68.4g1.4g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840