Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 984g1580kcal297.1g0g42.2g0g
Hunaja14g47kcal0.1g11.5g0g0g
Sinappi 14g19kcal0.6g2g0.8g0.2g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.3g0g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g422g118kcal2.5g25.1g0.8g10.5g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.2g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5017kcal612.6g120.8g230g35.8g
Valittu annoskoko2500g2509kcal306.3g60.4g115g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1254kcal153.2g30.2g57.5g9g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113