Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1439g304kcal17.3g48.9g2.9g30.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g603g723kcal114.5g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )12g109kcal0g0g12.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki301g256kcal4.2g13.3g21.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2911kcal278.8g145g133.2g69.4g
Valittu annoskoko2500g1456kcal139.4g72.5g66.6g34.7g
Annoskoko puolitettuna1250g728kcal69.7g36.3g33.3g17.4g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935