Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 339g259kcal58.5g0g2.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g847g551kcal14.4g101.7g0g0g
Palsternakka 170g108kcal0.8g20g0.7g7.6g
Kalaliemikuutio 12g38kcal1.2g4.2g1.7g0.1g
Vesi1130g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1923kcal150.2g253.8g9.6g16.6g
Valittu annoskoko2500g961kcal75.1g126.9g4.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna1250g481kcal37.6g63.5g2.4g4.2g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075