Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)738g487kcal110.7g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen46g19kcal0.9g4.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka103g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g820g189kcal11.5g27.9g3.3g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk31g12kcal0.5g2.3g0g1.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr21g57kcal1.6g1.9g4.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 410g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Valkopippuri 4.1g12kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton154g32kcal0.5g2.5g0g0.2g
Oliiviöljy 29g254kcal0g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2249kcal261.2g99g85.8g13g
Valittu annoskoko2500g1125kcal130.6g49.5g42.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna1250g562kcal65.3g24.8g21.5g3.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107