Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 153g492kcal12.6g96.4g3.1g11.6g
Keräkaali, 100g191g46kcal2.3g6.5g0.4g4g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g38g76kcal5.7g9.5g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 954g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g191g53kcal1.1g11.4g0.4g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka191g21kcal2.1g2.1g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g191g115kcal2.9g24.8g0.2g1.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )19g172kcal0g0g19.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore382g65kcal2.3g9.5g1.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2183kcal63g338.8g54.8g59.8g
Valittu annoskoko2500g1091kcal31.5g169.4g27.4g29.9g
Annoskoko puolitettuna1250g546kcal15.8g84.7g13.7g15g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389