Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha659g1094kcal125.2g0g65.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g527g132kcal6.9g22.1g1.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g395g1332kcal49.4g265.7g7.9g23.7g
Kananmuna kuorineen punnittu359g452kcal39.4g1.1g32.3g0g
Persilja79g10kcal1.1g0.9g0.2g6.3g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta66g301kcal26.4g0g21.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g132g33kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )20g178kcal0g0g19.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g132g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7207kcal501.8g607.8g297.8g71g
Valittu annoskoko2500g3604kcal250.9g303.9g148.9g35.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1802kcal125.5g152g74.5g17.8g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401